• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Новини

Solid Edge се класира на първо място за CAM софтуер в G2 Winter 2023 Report!

6 декември 2023 г.  3 минути за четене, Автор: Kyzmen Wood

Развълнувани сме да споделим, че Solid Edge продължи да затвърждава водещата си позиция в софтуерната индустрия за компютърно проектиране (CAD), като спечели най-високите класации в 32 различни категории в зимния доклад за 2023 г. от G2, най-големият и най-доверен софтуерен пазар в света. 

Тази позиция не е първа за Solid Edge, тъй като ние продължихме да печелим най-високи оценки като тази благодарение на доверието и подкрепата, която нашите клиенти по целия свят поставят в Solid Edge  — нашето пълно портфолио от инструменти за разработка на продукти за механичен и електрически дизайн , симулация, производство, технически публикации, управление на данни и много други.
Untitled

Класация на Solid Edge за сезон Зима 2023

Solid Edge  спечели общо 32 значки в зимния отчет на G2 за 2023 г. в множество категории за решения на ниво малък бизнес, среден пазар и предприятие и индустриални софтуерни приложения.

Най-добрият софтуер за компютърно подпомагано производство (CAM).

  • Най-добър софтуер за механично компютърно проектиране (MCAD).
  • Оценен като #1 за най-лесен за правене на бизнес
  • Оценен #2 за пазарно присъствие и файлова оперативна съвместимост
  • Оценен #3 за лесна настройка, инструменти за редактиране на текст, персонализиран интерфейс, лекота на администриране и удовлетвореност на потребителите

Най-добрият софтуер за 3D печат

  • Оценен с номер 1 за лекота на правене на бизнес, лекота на администриране, лекота на настройка и редактиране на файлове
  • Оценен с #3 за интегрирано 3D моделиране, поправка на мрежи, пазарно присъствие и приложения за изтегляне

Най-добрият CAD софтуер с общо предназначение

  • Оценен като #1 за хардуерна поддръжка и персонализирани менюта
  • Оценен #2 за яснота на командите, размер на файла, изобразяване, инструменти за редактиране на текст, персонализирани команди и най-лесен за правене на бизнес
  • Оценен #3 за потребителски интерфейс, Push/Pull, моделиране, импортиране на файлове, инструменти за изобразяване, пазарно присъствие и базирани на задачи интерфейси

Най-добър софтуер за симулация и CAE

  • Оценен #2 за симулация на производствени процеси, поддръжка, лекота на използване и моделиране на дискретни събития
  • Оценен #3 за динамика на много тела, удовлетвореност на потребителите, хардуерна поддръжка, пазарно присъствие, инструменти за рисуване и инструменти за 3D моделиране на твърдо тяло.

Как работят класациите на G2

G2 е водеща в света платформа за преглед на бизнес решения. Управлявайки софтуерен пазар, използван от повече от 60 милиона купувачи на софтуер годишно, тримесечните актуализирани списъци на G2 класират най-добрите софтуерни компании и продукти в света въз основа на автентични, навременни прегледи от реални потребители.

Бизнес професионалисти, купувачи, инвеститори и анализатори използват сайта, за да сравняват и избират най-добрия софтуер и услуги въз основа на потребителски отзиви. Базирайки своите анализи на обратна връзка с клиенти, проучвания на ефективността, стриктни сравнения на продукти и пазарни проучвания, тримесечните отчети на G2 синтезират данни, свързани с ключови показатели за ефективността на софтуера за основните бизнес сектори.

Лидерите в доклада на G2 са класирани въз основа на комбинация от  резултати за удовлетвореност и пазарно присъствие  за всеки продавач. За да бъде включен в един от отчетите на G2, продавачът на софтуер или продукт трябва да поддържа страхотно класиране в рамките на оценките за удовлетвореност и присъствие на пазара сред конкурентите за всяка рецензия, оставена от клиент. Резултатите се основават на прегледи, изпратени през текущия период на оценка. Научете повече за това какво трябва да кажат реалните потребители (или напишете своя собствена рецензия) на  страницата за рецензия на Solid Edge на G2 !

 


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.