• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

KUKA KR 30 JET

Полезен товар [kg] – 30-30
Обхват [mm]1 682.5 – 1
682.5
Роботизираната система KR 30 JET се състои от линейна ос, робот с колена и модул JET TRACK.

KR 30 JET Header  

Можете да адаптирате тази система за автоматизация към специфичните изисквания на вашия производствен процес, благодарение на възможността за монтаж отгоре или отстрани, както и променливата конструкция и дължината на линейния модул. KR 30 JET позволява гъвкава автоматизация на задачите за маневриране и обработка на материали, покриващи разстояния до 30 метра. Широката гама от варианти на портала и специално пригоденият линеен модул гарантират, че скоростта и работното пространство се увеличават максимално .

Модулната структура на KR 30 JET дава възможност за изпълнение на индивидуални потребителски и задачи, специфични за програмните последователности. Чрез разполагането на до два робота по оста на пресичане на JET е възможно да се ориентират няколко машини или позиции по едно и също време и да се оптимизира производственият процес.

  • Изключително бърз. Благодарение на ниското си тегло, всяка ос на KR 30 JET може да достигне изключително високи скорости и скорости на ускорение. Това позволява да се извадят части от машините отгоре със скорост, прецизност и висока повторяемост.
  • Спестяване на място по права линия. KR 30 JET освобождава ценно подово пространство и отваря нови области на приложение. Портативната версия позволява свързването и свързването на няколко машини на разстояние до 30 метра.
  • Далечен обхват, във всяко положение. Коляното на робота може да се позиционира оптимално, монтирано отгоре или на стената, благодарение на съчетанието от най-съвременна линейна технология и технология с прикачено рамо. Оптималната аксиална симетрия гарантира, че роботът може да достигне дълбоко в машините.
  • Гъвкаво взаимовръзка. KR 30 JET може гъвкаво да се адаптира към съответната задача благодарение на редица варианти. Променливата дължина на линейния модул и изборът между монтаж отгоре и отстрани ви позволяват да свържете оптимално машинните инструменти и лесно да модернизирате роботизираната система.

Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.