• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

KUKA KR 3 AGILUS

Полезен товар [kg] - 3 - 3
Обхват [mm] -
541 – 541
С KR 3 AGILUS установяваме нови стандарти за роботи в клас до 3 килограма.

KR 3 AGILUS

Този лек робот произвежда най-малките компоненти в производството на клетки с размери само 600 х 600 мм по гъвкав и рентабилен начин и с най-висока точност. Лекият KR 3 AGILUS овладява различни задачи с гъвкавост, динамичност и максимална точност.

KR 3 AGILUS е особено подходящ, когато малки компоненти трябва да бъдат произведени в минимално пространство . Сглобяване на малки компоненти, манипулиране, закрепване на винтовете, залепване, опаковане и проверка: може да се използва, когато се изискват кратки производствени цикли с най-висока производителност. Благодарение на компактния си размер, KR 3 AGILUS предлага максимална производителност на квадратен метър. Тази комбинация прави робота особено привлекателен за електронната индустрия.

  • Висока производителност в най-малките пространства. KR 3 AGILUS спестява пространство: компактните си размери, вътрешно насочената система за захранване с енергия, защитените интерфейси на рамото и минималните контури на интерференция му позволяват да се движи гъвкаво в най-малките пространства. Идеален за малки клетки за автоматизация, например с размери 600 x 600 мм.
  • Максимална гъвкавост и точност. Цялостно за работа с висока точност: независимо от позицията, времевата рамка и монтажната позиция - KR 3 AGILUS проправя пътя за гъвкава и ефективна автоматизация на всички видове клетъчни концепции. В резултат на това KR 3 AGILUS е идеално пригоден за широк спектър от задачи.
  • Максимална мощност с минимални разходи. Благодарение на интелигентния си дизайн, малкият робот е оптимизиран по отношение на разходите, изисква минимална поддръжка и е много надежден. Това позволява максимална наличност.
  • Най-бързият робот в своя клас. Благодарение на високата си скорост, KR 3 AGILUS дава възможност за изключително кратки цикли, като по този начин се увеличава производителността - и вашата ROI.

Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.